Вижте кои са отличниците на публиката за 2011 година

На официална церемония, провела се вчера в Лос Анджелис, стана ясно кои са отличниците на публиката за изминалата 2011 година.   С най-много награди от церемонията се сдоби поп певицата Кейти П

2012-01-12 14:29:00
Вижте кои са отличниците на публиката за 2011 година

На официална церемония, провела се вчера в Лос Анджелис, стана ясно кои са отличниците на публиката за изминалата 2011 година.

 

С най-много награди от церемонията се сдоби поп певицата Кейти Пери, която обаче не присъстваше на награждаването. Тя си спечели отличията за любима певица на публиката, най-добра песен на годината (“E.T.”), най-добро видео (към песента “Last Friday Night (TGIF)”), любимо турне и любимо участие на музикална звезда в телевизионен сериал („Как се запознах с майка ви”).

 

Сред останалите музикални звезди, които грабнаха награди, са Бруно Марс (за най-добър изпълнител), Деми Ловато (любима поп звезда), Лейди Гага (най-добър албум – “Born This Way”), Риана (любим R&B изпълнител), Тейлър Суифт (любима кънтри звезда), Еминем (най-добър хип-хоп изпълнител) и Maroon Five (любима музикална група).

 

Голямата награда на публиката за най-добър филм на годината бе връчена на „Хари Потър и даровете на смъртта: Част 2”. Лентата си спечели и още три приза – за най-добра адаптация, най-добър екшън филм и любим екранен състав. За най-добър актьор бе обявен Джони Деп. Наградата за най-добра актриса пък отиде в ръцете на Ема Стоун, която бе отличена и за любима комедийна звезда. За кино икона бе обявен Морган Фрийман. Призът за любима екшън звезда пък бе връчен на Хю Джакман. Лентата „Вода за слонове” бе обявена за най-добрата драма на годината, докато „Шаферки” грабна титлата за любима комедия на публиката.

 

Наградата за най-добра телевизионна актриса в драма отиде в ръцете на канадаката с български произход Нина Добрев („Дневниците на вампира”). За най-добра актриса в комедиен сериал бе обявена Леа Мишел, а за актьор – Нийл Патрик Харис. Призът за най-добра телевизионна драма бе спечелен от „Малки сладки лъжкини”. Победителят в категорията за любим комедиен телевизионен сериал е „Как се запознах с майка ви”. 

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
mileycyrus1992
преди 12 години

miley cyrus and liam hemsworth= най- сладка двойка на червения килим те я взеха


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия