Риана се нареди на опашка в McDonlad’s

2012-01-08 15:26:00
Риана се нареди на опашка в McDonlad’s

R&B звездата Риана, която преди няколко месеца се повози в лондонското метро, където беше разпозната от редица нейни фенове, се нареди на опашка в ресторант от веригата за бързо хранене McDonald’s в британската столица.

 

Талантливата изпълнителка решила да види какво е да почакаш, докато успееш да си купиш пържени картофки или чийзбургер, затова се дегизирала с огромна шапка и очила и се наредила на опашката като останалите клиенти на заведението. Никой не я разпознал, освен един от продавачите.

 

„Беше невероятно да видя как една от най-големите звезди в света се реди на опашката като останалите хора. Аз вероятно бях единственият, който успя да я разпознае. Тя поръча храната си, плати я и излезе. Никой дори не я погледна”, разкри служител на McDonald’s.

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
anito2000
преди 12 години

ostawete momi4eto namira tq za tova se degizira za6toto ne mo6e da si kupi edin hamburger kato vseki drug 4ovek

mariqanastasova
преди 12 години

Това направо е много важна новина-хаха........като видях новината направо се разсмях.......разбира се ,че тя е като всички нас......

veni_ap
преди 12 години

Тя е като вс останали !

Sintya
преди 12 години

много ни пука, тя е човек, като всички останали.

DisturbiaV
преди 12 години

Чакам новината :Риана СИ КУПИ ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ И ЧАКА НА КАСАТА КАКТО ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА.Не,тя не е обикновен човек,тя е с 5 крака,4 ръце и има фосфор в очите...

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия