Риана ще отказва цигарите

2012-01-06 17:12:00
Риана ще отказва цигарите

R&B звездата Риана си е поставила амбициозна цел за новата 2012 година – да откаже цигарите.

 

Талантливата изпълнителка, която отложи няколко от концертите си в Европа в края на октомври, тъй като бе на ръба на изтощението заради безкрайните купони и забавления, е решила да се отдаде на по-здравословен начин на живот през тази година. Като главна цел тя си е поставила не само отказването на цигарите, но и поддържането на фигурата, намирането на ново гадже и печеленето на повече пари.

 

„Риана смята, че сега е перфектният момент да се опита да откаже цигарите. Освен това тя възнамерява да отделя повече време за тренировки, за да поддържа фигурата си. Риана смята, че сега много по-лесно ще влиза във форма, тъй като без цигари се отслабва по-лесно. Що се отнася до любовния й живот, тя винаги е търсила подходящия мъж и през 2012 година ще продължава да го прави”, разкри близък приятел на певицата.

 

Всъщност Риана вероятно вече е изпълнила една от поставените си цели за новата година – намирането на гадже. Последните слухове гласят, че барбадоската звезда се е върнала в обятията на певеца Крис Браун, с когото имаха връзка преди около три години.

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ggb
преди 12 години

Tapa marionetka na satanizma!Prodade dushata si zaradi parite i slavata...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия