Джей Ло и Марк Антъни в люта битка

2011-12-28 14:59:00
Джей Ло и Марк Антъни в люта битка

Тази година бе белязана с много раздели на известни двойки. Една от тях беше на  двамата латино-певци Дженифър Лопес и Марк Антъни. Те обявиха развода си тихо и кротко в средата на месец юли, но днес вече са зарязали добрия тон и са в жестока вражда.  С днешна дата те се джафкат постоянно и всеки обвинява другия за проваления им брак

Повод за пререканията  е бил новият партньор на  Джей Ло - 24-годишният танцьор от трупата й - Каспър Смарт.  Когато хитовата певица е започнала да демонстрира горещите си отношения с младока, който може да й мине и за син, Марк е бил много огорчен от поведението й.  Съпругът на Дженифър  е притеснен, че с демонстрирането на  интимния си живот пред всички, тя дава лош пример на близнаците им.

Марк, както и хора от неговото обкръжение са категорични, че латино дивата подрива авторитета на бившия си съпруг, който, от своя страна, винаги е пазил достойнството й.

Певецът бил толкова ядосан от разхайтеното поведение на бившата си половинка, че е решил да поиска в съда пълно попечителство над децата си. На него никак не му се нравело някакъв млад танцьор да се навърта край децата му и да им се прави на татко.   

Американските таблоиди, обаче, подозират и друга причина за обтегнатите отношения между Антъни и Джей Ло. Говори се, че той бил още влюбен в бившата си съпруга  и се заяждал от ревност.  Именно това го карало да търси реванш в предстоящи съдебни спорове за имущество и попечителство.

Дженифър пък, от своя страна, е решила да се отърве от бижутата, които бившия й съпруг й е подарил по време на брака.  Тя вече е пуснала за продажба всички накити, които има от него и иска да изтъргува най-вече годежния си пръстен на стойност 4 милиона долара.

През 7-годишния си брак латино-звезата е получила много дрехи и бижута от Марк и всички те са обявени на търг, като част от получените средства са предвидени за благотворителност.

Близки до Джей Ло твърдят, че за нея такова поведение е съвсем нормално. Тя мразела вкъщи да държи спомени от бившите си мъже и, когато искала да започне ново начало, не оставяла при себе си нищо, което да я връща към миналото. 

Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
SunT
преди 12 години

^^ абсолютно

Azoria
преди 12 години

И тая е откачила.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия