Българските музикални издънки на 2011 (+ видео)

2011-12-24 23:47:00
Българските музикални издънки на 2011 (+ видео)

През 2011 година определено имахме възможността да станем волни или неволни слушатели на най-комичните музикални напъни. Някои от певците като че ли ни се подиграваха, създавайки песни, които ако се слушат повече от веднъж могат да ни докарат до дисбаланс и депресия.

На първо място в класацията за Най-големите музикални издънки на 2011 година се нарежда песента на DJ Дамян и Ваня - "Котето". Факт е, обаче, че песента е доста популярна и харесвана в чалга дискотеките и често се пуска. И все пак парчето наистина е доста безсмислено и затова успя да си заслужа първото място в класацията. Няма човек, който да не знае въпроса "Кой ще гали котето любовно?" и отговорът "заможни господа". Типично по български - парите над всичко.

Най-безсмисленият дебют за 2011 година е този на Николета Лозанова. Не стана ясно защо плеймейтката има желание да стане певица, но се говори, че е направила тази песен преди всичко, за да ядоса бившата любима на Валери Божинов Алисия. Николета Лозанова и рапърът Ванко 1 направиха римейк на известната песен "Запази вечерта". В клипа участва и самият Валери Божинов, който припява на италиански език.

На трето място се нарежда Митьо Пищова - вечно неуспелият кандидат - кмет. Митьо и Faked Stars записаха песента "Искам да се стрелкаме", ако имате чувство за хумор и здрави нерви, пуснете си я, но ви предупреждаваме, че гласа на Пищова определено не гали ухото.



На четвърта позиция са поп-фолк изпълнителките Мария и Цветелина Янева. Те решиха да направят съвместна песен, която озаглавиха "Какво правим сега", която имаше сериозна реклама, но въпреки това не успя да се наложи. Песента определено е под всякаква критика и е по-добре да не бъде коментирана. Двете певици бързо осъзнаха какъв гаф са направили и записаха нови песни, с които да компенсират феновете си.



На последно място в класацията е Деян Неделчев и неговата песен "Пътешествие из Азия", която се появи навръх Игнажден. В песента участват опосумите Иван и Андрей.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
kotenciiity
преди 12 години

deqn (puke)

sladkish_14
преди 12 години

Николета беше най-голямата издънка за тази година и въобще издънка от деня на раждането си.

EffinSick
преди 12 години

mi kude e onaq tupata pesen na mira??tc...i vanq ne kazwa "zamojni gospoda" a "seriozni gospoda"baxt..

kayns
преди 12 години

Митьо Пищова:Ще стрелкам, с големия пищов ще стрелкам нощем под юргана:D

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия