Брадли Купър бил женкар в гимназията

2011-12-18 14:06:00
Брадли Купър бил женкар в гимназията

Холивудският актьор Брадли Купър, който наскоро беше обявен за най-сексапилния мъж на планетата от редакторите на сп. “People”, разкри, че е бил женкар в гимназията.

 

По време на ученическите си години красавецът, който в момента е и един от най-желаните ергени в Холивуд, бил изключително непостоянен – не само във взаимоотношенията си с момичетата, но и с приятелите си.

 

„Бях като повечето деца. Опитвах се да разбера какъв съм и какъв искам да бъда. За разлика от другите обаче, аз си нямах близка групичка приятели. Често сменях обкръжението си и си пробвах късмета с всяко момиче”, заяви Купър.

 

В момента 36-годишният красавец все още продължава да е като истински магнит за представителките на срещуположния пол. През 2006 г. той се ожени за актрисата Дженифър Еспозито, но двамата сложиха край на брака си още през следващата година. През 2010 г. Купър започна да се среща с актрисата Рене Зелуегър. Романсът им обаче не продължи дълго и двамата се разделиха през март тази година. Оттогава в медиите периодично се появява информация, която свързва холивудския символ с най-различни известни красавици, сред които бяха Дженифър Анистън, Оливия Уайлд и Дженифър Лопес. Последните слухове гласят, че сексапилният актьор в момента се среща с френската си колежка Мелани Лорен.

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
bartha
преди 12 години

еми той си е сладур. според мен той и Джен Анистън много ама много ще си ходят


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия