Сури Круз възнамерява да разори Дядо Коледа

2011-12-18 13:45:00
Сури Круз възнамерява да разори Дядо Коледа

Петгодишната дъщеря на холивудските звезди Кейти Холмс и Том Круз – Сури, възнамерява тази година да разори Дядо Коледа с коледните си подаръци.

 

Малката глезла, която отдавна е известна в публичното пространство с безкрайните си прищевки, е поръчала на белобрадия старец да й донесе подаръци, чиято обща стойност надхвърля 130 000 долара.

 

Сред нещата, които Сури иска да получа за Коледа, са диамантени обици, луксозни кашмирени ръкавици и пони. Разбира се, родителите й на драго сърце ще й ги подарят, тъй като са склонни да задоволят всеки от капризите на дъщеричката си, само и само тя да е щастлива.  

 

„Том и Кейти обичат празниците и винаги прекаляват в стремежа си да й угодят. И сега те възнамерява да й купят всичко, което тя поиска”, заяви близък приятел на звездното семейство пред известно американско издание.

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
bartha
преди 12 години

защо така съсипват децата. тя е на 5 а иска диамантени обеци. по-добре да иде да си играе в калта да се целят с неща от дъветата и на криеница. те сега на 10 и книжка ще взимат. осъзнайте се. ама не детето е виновно. това че си богат не значи да съсипеш детето. купи му нещо на което ще се зарадва пук и макар за 5 долара да е

Fass
преди 12 години

абослютно съгласна съм с първия коментар......... >.<

mrankoniiii
преди 12 години

*** то сега си е тяхна работа , но според мен наистина МНОГО прекаляват да глезиш едно дета хубаво , и мен са ме глезили и аз съм задоволена от сично . Но немога да кажа на 5 години са ми подарявали диамантени обици

HeLi0s
преди 12 години

Много лошо за нея, че ще израстне толкова разглезена - няма да и е лесно след 10-20 години.

tomboy
преди 12 години

Какво само говорите как мразите Сури?!..Не тя , а родителите й са виновни за тая лиготия !...

Missmarch
преди 12 години

ОМГ :Д

XTREMEFREERIDE
преди 12 години

И аз бих хвърляла неимоверно много пари по детето си, което, разбира се, ще бъде научено да НЕ прахосва. Но ако желае да се научи да язди пони (примерно) - конна база бих построила. (:

wonderfulife
преди 12 години

Това дете не мога да го понасям.

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия