Джордж Клуни примамил куче с кюфтета, за да го осинови

2011-12-16 17:26:00
Джордж Клуни примамил куче с кюфтета, за да го осинови

Американският актьор Джордж Клуни разкри, че е примамил куче от приют с кюфетата, с надеждата по този начин то да го хареса и той да успее да го осинови.

 

Холивудският секссимвол се влюбил в кучето още щом го зърнал в рекламно клипче, излъчвано по телевизията. Той веднага се свързал с управата на приюта и настоял да осинови четириногия Айнщайн. От приюта за изоставени животни обаче заявили, че първо трябва да се уверят, че кучето ще го хареса, за да са сигурни, че то ще се чувства добре в дома му.

 

Притеснен от това, дали Айнщай ще го хареса, Клуни взел решението да използва някоя от хитринките, които е виждал по филмите, за да го примами. Актьорът изпържил няколко кюфтета и натъркал с тях обувките си, а резултатът не закъснял – при срещата му с кучето то така се нахвърлило върху него, че служителите на приюта не можели да повярват на очите си.

 

„Когато една от жените от приюта доведе Айнщайн у дома, той още от вратата се нахвърли върху краката ми. Служителката гледаше невярващо и каза: „Никога не съм го виждала да се държи така!” В крайна сметка това ми помогна. Тя прецени, че Айнщайн ме харесва достатъчно и ми разреши да го осиновя”, разкри в свое скорошно интервю Клуни.

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Supernaturalfan
преди 12 години

Е това е много миличко :) :D


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия