Жената, с която Аштън Къчър изневери, съсипа живота си

2011-12-14 12:04:00
Жената, с която Аштън Къчър изневери, съсипа живота си

Сара Лий – 22-годишната блондинка, с която холивудският актьор Аштън Къчър изневери на прелестната си половинка Деми Мур, проплака, че след случката животът й е съсипан.

 

Оказва се, че след нощта, прекарана заедно със звездата от „Двама мъже и половина”, животът на младата жена тръгнал в отрицателна посока – нещо, което тя едва ли е очаквала, лягайки си с холивудския секссимвол.

 

„Уволниха ме от работа. Най-добрият ми приятел, с когото бяхме съквартиранти, вече не контактува с мен и се наложи да се преместя да живея другаде. Собственият ми баща вече не ми говори и постоянно получавам заплашителни обаждания, дори от родителите на мои приятели”, разкри в свое скорошно интервю Сара Лий.

 

22-годишната красавица също така за пореден път опита да се защити, като заяви, че Къчър всъщност я е излъгал, че е разделен със съпругата си, което я е накарало да вярва, че в това, което прави, няма нищо нередно.

 

„Не гледам телевизия и не чета много списания. Той ми каза, че вече не е заедно със съпругата си, което, разбира се, не означаваше, че трябва да спя с него, но тогава не мислех достатъчно трезво. Той е красив и добре изглеждащ мъж, но постъпката ми беше глупава. Когато някой ми каже: „Не мога да повярвам, че си го направила!”, ми иде да отговоря с това, че вероятно повечето момичета на моята възраст също биха го сторили”, допълни още палавата блондинка.

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
KerrWooW
преди 12 години

Ами ... Нормално Деми Мур каквито и процедури и операциики да си прави вече си е старичка ... Може да е като на майка на вече бившия си съпруг ... А момиченцето е мн. симпатична

Azoria
преди 12 години

Той е изневерил ,тя само е правила секс. И е права за това,че повечето момичета също биха го направили... Това не е Гошо от махалата все пак ;//


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия