Джони Деп ще си има проблеми с полицията

2011-12-06 20:28:00
Джони Деп ще си има проблеми с полицията

Американският актьор Джони Деп си навлече проблеми с полицията, след като охранителите му блъснали грубо жена в театър, която танцувала прекалено близко до ложата му.

 

Миналата седмица 48-годишният актьор посетил заедно със свои приятели концерт на Иги Поп, състоял се в театър “Hollywood Palladium” в Лос Анджелис. В един момент обаче 51-годишна жена на име Робин Екър започнала да танцува толкова близко до VIP ложите, че бодигардовете на секссимвола от „Карибски пирати” решили, че тя представлява опасност за него. Ето защо един от тях набързо я хванал за ръката и грубо я избутал встрани, в резултат на което тя паднала на земята.

 

Веднага след инцидента Екър отишла в болница, за да провери дали няма нещо счупено. Тя вече е подала оплакване в полицията от охранителите на Джони Деп. В момента служители на органите на реда се опитват да се свържат с холивудския актьор и да чуят неговата версия за инцидента. Клюките гласят, че 51-годишната жена е била пияна и в действителност се е опитала да доближи секссимвола.

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия