Модните стилисти избягват да работят с Кристен Стюарт

2011-12-06 19:48:00
Модните стилисти избягват да работят с Кристен Стюарт

Модните стилисти избягват да работят с Кристен Стюарт, тъй като тя страда от пълна липса на вкус и не се поддържа особено.

 

Въпреки че на официалните премиери на филмите си 21-годишната звезда обикновено носи рокли на някои от най-известни световни дизайнери, тя често забравя да обърне внимание на личната си хигиена и изненадва стилистите с неподдържани нокти и неизмита коса. Освен това, Стюарт вероятно е една от малкото знаменитости, които са способни посредата на официално събитие да събуят лъскавите си обувки на токчета, за да ги заменят с обикновени кецове или маратонки.

 

Нерядко звездата от „Здрач” е била забелязвана в ежедневието си с мръсни дрехи или неподдържан вид. Прекалено ежедневният й стил на обличане пък според мнозина не е особено подходящ за знаменитост от нейния ранг.

 

„Много малко стилисти се съгласяват да работят с нея, тъй като тя просто не желае и не се опитва да изглежда добре. Тя често изненадва с неподдържани нокти и дрипави маратонки и има наистина ужасно отношение”, разкри пред сп. “Star” неизвестен източник.

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Pamaa
преди 12 години

ужас..

Oy7ofCon7roL
преди 12 години

да умре от песък тая хамсия

Djenka
преди 12 години

кво от тва.. вярно, че е известна, но също така е и нормален човек, може просто да не й е било ден или да не е била в настроение...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия