Ванеса Мей се изгаври с феновете си, ще й се търси отговорност

2011-12-06 02:17:00
Ванеса Мей се изгаври с феновете си, ще й се търси отговорност

Сигурно повечето от вас са чули, че цигуларката Ванеса Мей показала неуважение към българските си фенове. Тя бе посрещната от силно освиркване при излизането си на сцената в зала 1 на НДК. Няколко едри бодигарда пазеха Ванеса от разгневилите се българи, дошли да й се порадват. Причината за гнева им бе фактът, че цигуларката започнала концерта си със закъснение от ... час и половина.

Ванеса е трябвало да излезе на сцената в 20 часа, но тя пристигнала в НДК в 20.40 часа и изобщо не се притеснила относно закъснението си. Напротив тя решила, че именно сега е моментът да провери звука.

Феновете искат да получат обезщетение от организаторите на концерта, а те от своя страна ще си търсят правата от самата Ванеса Мей. Управителят на фирмата смята, че напрежението се е получило заради безотговорното отношение на цигуларката към ангажимента, който е поела.

Тя е показвала капризите си от доста време, искала рокля с кристали и одобрила модела, но малко преди концерта решила, че иска да бъде облечена по друг начин. Тръгнала за концерта от хотела си прекалено късно и решила да направи проверка на звук, когато вече е трябвало да свири на сцената.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
kingsize914
преди 12 години

абе те хората хубаво направиха 4е я освиркаха... и аз да бях 6тях, плащам да гледам ама по4ва след 1и 30 представлението. Тя се гаври с нас щото скъса с Васко от XFACTOR, май??!?! :Д:Д

mrankoniiii
преди 12 години

Че тя и Мадона излезе 2 часа по- късно ама.......

bratignat
преди 12 години

Сигурно имат предвид, че е пристигнала в НДК в 20.40, но е излязла на самата сцена в 21.30. Съвсем малко логика ;)

LESTAD
преди 12 години

да ... час и половина закъснение пък Ванеса е трябвало да излезе на сцената в 20 часа, но тя пристигнала в НДК в 20.40 ...

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия