Лейди Гага открива тялото и душата си

2011-12-03 22:38:00
Лейди Гага открива тялото и душата си

Лейди Гага се съблече и в пряк, и в преносен  смисъл... На корицата на първия брой  за 2012 година  на  ‘Венити фейър’ , тя е с шапка и червена рокля, но  снимката с нищо не издава какво ще е случи малко по-нататък.  

А няколко страници след това, ексцентричната Лейди   е напълно гола - без никаква цензура, но и в стилно издържана поза.

Освен тялото си, 25-годишната певица разголва и душата си.  Лейди Гага споделя, че когато е на сцената, тя е много разкрепостена и иска винаги да даде колкото се може повече от себе си на публиката. Но когато загаснат светлините... тогава тя просто не знаела какво да прави със своето ‘аз’.

Тя твърди, че Стефани Джоан Анджелина Германота /както всъщност е истинското име на певицата/,  все повече избледнява за сметка на екстравагантната самоличност на Лейди Гага. А тя притъпявала  нормалните й възприятия и сетива.

В списанието певицата  разкрива, че като че ли не е способна да бъде щастлива с мъж. Тя твърди, че никога не се е чувствала обичана от любовник. Лейди Гага е сигурна, че истинското щастие се крие в това да накараш някого да се усмихне, докато си на сцената...

Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия