Ученици на СГСАГ пребиха момче, учещо в 35 СОУ "Добри Войников"

16-годишен ученик бе приет в противошоковата зала в Пирогов и е с опасност за живота. Причината за неговото състояние е жесток побой, нанесен му от няколко момчета. Андрей, който е възпитаник на 35-то СОУ "Добри Войников", се намирал в д

2011-11-25 01:36:52
Ученици на СГСАГ пребиха момче, учещо в 35 СОУ
16-годишен ученик бе приет в противошоковата зала в Пирогов и е с опасност за живота. Причината за неговото състояние е жесток побой, нанесен му от няколко момчета.

Андрей, който е възпитаник на 35-то СОУ "Добри Войников", се намирал в двора на училището, когато дошли 2-3 момчета на неговата възраст и започнали да го тормозят и бият. В следствие на нанесения побой, тийнейджърът е с разкъсан далак. В момента се намира в Пирогов и лекарите правят всичко по силите си, за да го спасят.

Ученикът има изваден бъбрек и тежки наранявания по главата и тялото. Няколко минути след побоя, един от извършителите бил задържан - 15-годишният Валентин. Говори се, че преди няколко седмици именно той е бил пребит от Андрей и няколко негови приятели. Валентин учи в Професионалната гимназия по строителство „Христо Ботев“ и е добре познат на полицията.

Според униформените причината за побоя е конфликт между учениците на двете училища. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия