Странните навици на Анджелина Джоли

Както всеки друг човек, така и холивудската актриса Анджелина Джоли си има своите странности. Близък приятел на звездата разкри някои от най-причудливите й навици. „Тя е направо обсебена от супите. Любими са й леките супи, които дори ням

2011-11-24 12:27:30
Странните навици на Анджелина Джоли
Както всеки друг човек, така и холивудската актриса Анджелина Джоли си има своите странности. Близък приятел на звездата разкри някои от най-причудливите й навици.

„Тя е направо обсебена от супите. Любими са й леките супи, които дори нямат застройка. Ежедневното й меню е различно, но също много странно. Понякога тя яде само ядки и пие зелен чай. Друг път залага на червеното месо и виното. Има и дни, в които съчетава чай с малки дози протеин”, разкри приятел на Джоли за известно американско издание.

„Когато някое от децата й се нарани, тя събира превръзките, които му слага, в буркан. Анджи смята, че това й придава артистичност и индивидуалност, но за другите е просто странно. Понякога тя се заключва в мазето и прекарва там часове в тренировки. Никой няма право да я безпокои, когато е там”, допълни още източникът.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия