Джесика Симпсън ще отслабва за 4 млн. долара

Американската певица и актриса Джесика Симпсън, която в момента е бременна със своето първо дете, вече се е подсигурила за това как ще отслабне след раждането, при това доходоносно. Ако се вярва на слуховете, 31-годишната звезда е подписала дог

2011-11-24 11:55:01
Джесика Симпсън ще отслабва за 4 млн. долара
Американската певица и актриса Джесика Симпсън, която в момента е бременна със своето първо дете, вече се е подсигурила за това как ще отслабне след раждането, при това доходоносно.

Ако се вярва на слуховете, 31-годишната звезда е подписала договор с “Weight Watchers” на стойност 4 милиона долара, според който на нея ще й бъде изработен индивидуален план за отслабване. Освен това, холивудската знаменитост ще се възползва от възможността да разполага по всяко време със свой личен треньор и диетолог.

Но това не е всичко – вместо да плаща за цялото това удоволствие, Джесика Симпсън всъщност ще получи пари, тъй като процесът на отслабването й ще бъде документиран и ще бъде използван от “Weight Watchers” като рекламен клип за привличане на нови клиенти.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия