В Китай се търгува с човешки ембриони, използват ги като храна в ресторантите

Ужасяващо, но факт - в Китай има пазари, на които се търгува с човешки ембриони. Сигурно повечето хора, като прочетат това не вярват, но, за съжаление, историята е истинска и става въпрос за българска гинеколожка, която продава човешките ембриони за

2011-11-24 02:00:47
В Китай се търгува с човешки ембриони, използват ги като храна в ресторантите
Ужасяващо, но факт - в Китай има пазари, на които се търгува с човешки ембриони. Сигурно повечето хора, като прочетат това не вярват, но, за съжаление, историята е истинска и става въпрос за българска гинеколожка, която продава човешките ембриони за храна.

Преди близо 6 години българска журналистка провела интервю със семейство гинеколози, които от дълги години работели зад граница в Пекин. Двамата натрупали бързо доста пари и на ранна възраст престанали да работят и започнали да харчат заделените средства. Те обиколила света, купили си доста апартаменти и къщи в най-различни краища на Земята.

Накрая журналистката ги попитала директно дали лекарските заплати в Китай са толкова големи, че имат възможността да водят толкова богат начин на живот. Гинеколожката без никакъв срам споделила, че преди години е имала уникалната възможност да участва в търговията с човешки ембриони.

Жената работела в клиника, където ежедневно се извършвали минимум 10 аборта. Ембрионите се вадели и се слагали в хладилна чанта и още на същия ден се продавали. Колкото по-пресен е един ембрион, толкова по-скъпо струва, затова всяка секунда е била ценна. Като цяло цената на един ембрион била около 2 000 долара, варира според годините и здравословното състояние на майката. След това малкото парче месо отивало в някой голям ресторант и се предлагало само на специални клиенти в задушен или печен вариант. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия