Бившата съпруга на Андрей се влюби отново

Бившата съпруга на опосума Андрей Даниела Янков вече има нова любовна тръпка - сръбският певец Неманя Стеванович. Двамата отскоро са двойка, но си личи, че помежду им прехвърчат искри. И двамата даваха всичко от себе си, за да устоят на привличане

2011-11-24 01:21:46
Бившата съпруга на Андрей се влюби отново
Бившата съпруга на опосума Андрей Даниела Янков вече има нова любовна тръпка - сръбският певец Неманя Стеванович. Двамата отскоро са двойка, но си личи, че помежду им прехвърчат искри.

И двамата даваха всичко от себе си, за да устоят на привличането помежду им, но накрая се предадоха в ръцете на любовта. Било им е нужно малко време насаме, за да станат нещо повече от приятели и да се отдадат на чувствата си.

Даниела и Неманя все още не са сигурни дали тяхната любовна тръпка ще прерасне в нещо по-сериозно, затова правят всичко възможно, за да скрият връзката си.  Освен това, откакто телевизионната водеща се разведе с бившия си съпруг Андрей, тя не се е появявала на публични места с мъж.

Доскоро Даниела навсякъде повтаряше, че е много наранена и повече никога няма да се влюби, че не желае мъж до себе си и т.н. Слава Богу, тези приказки са вече в миналото и тя отново е на крилете на любовта. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия