Хайди Клум и Сийл възнамеряват да осиновят дете

Въпреки че вече отглеждат четири свои деца, германският топмодел Хайди Клум и съпругът й Сийл възнамеряват да увеличат семейството си, като осиновят дете. Причина за появата на подобни намерения при двете звезди станала актрисата Сандра Бълок,

2011-11-23 12:37:41
Хайди Клум и Сийл възнамеряват да осиновят дете
Въпреки че вече отглеждат четири свои деца, германският топмодел Хайди Клум и съпругът й Сийл възнамеряват да увеличат семейството си, като осиновят дете.

Причина за появата на подобни намерения при двете звезди станала актрисата Сандра Бълок, която е близка тяхна приятелка. Клум и Сийл били истински впечатлени от начина, по който тя успява да се грижи за 18-месечния си осиновен син Луис и от това как тя му дава шанс за един по-добър живот от този в сиропиталището.

„Двамата се вдъхновихме от Сандра Бълок, с която се сприятелихме наистина много. Тя често ни идва на гости с осиновения си син и виждаме колко добре се справя с отглеждането му, при това напълно сама. Тя му дава огромен шанс в живота, но той все още не го осъзнава и това е наистина страхотно. Това стана повод с Хайди да обсъдим въпроса с осиновяването. Все още не знаем от коя държава ще вземем дете, но един ден определено ще го направим”, заяви в свое скорошно интервю Сийл.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия