Не може научно да се докажат свойствата на гривните Power Balance

Компанията, която създаде гривните Power Balance, е пред фалиране. Причината е загубен съдебен процес на стойност 57 000 000 долара. През януари 2011 година производителите на чудотворните гривни публично обявиха, че не могат да докажат благоприят

2011-11-23 00:56:36
Не може научно да се докажат свойствата на гривните Power Balance
Компанията, която създаде гривните Power Balance, е пред фалиране. Причината е загубен съдебен процес на стойност 57 000 000 долара.

През януари 2011 година производителите на чудотворните гривни публично обявиха, че не могат да докажат благоприятното действие на своите продукти. Те твърдят, че холограмата се базира на източна философия, която, за съжаление, няма как да се докаже.

Компанията е загубила делото и това е причината тя да е пред банкрут. Магазините, които основно продават гривните Power Balance, затварят. Представителите обаче направиха изявление, че не са пред банкрут и няма да спрат производство.

Гривните се появиха на пазара в началото на 2009 година. Тогава много звезди решиха да пробват тяхното полезно действие и по тази начин неволно се превърнаха в техни рекламни лица. Това накара и обикновените хора да повярват в свойствата на аксесоарите Power Balance и въпреки цената от 30 долара да си купят по една гривна. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия