Мадона утешава Деми Мур

Поп кралицата Мадона се зае със задачата да утеши актрисата Деми Мур, след раздялата й със съпруга й Аштън Къчър. По последна информация Мур е взела решението да се разведе с неверния си възлюбен, като дори се надява да се докопа до известна час

2011-11-22 23:27:12
Мадона утешава Деми Мур
Поп кралицата Мадона се зае със задачата да утеши актрисата Деми Мур, след раздялата й със съпруга й Аштън Къчър.

По последна информация Мур е взела решението да се разведе с неверния си възлюбен, като дори се надява да се докопа до известна част от парите му. Самочувствието й обаче в момента е тотално сринато. Емоционалното й състояние също е разклатено сериозно. Именно поради тази причина Мадона, която има опит във връзките с по-млади мъже, решила да подкрепи Мур в този тежък за нея момент.

„Тя звъни на Деми почти всеки ден и й праща по няколко съобщения, с които иска да я накара да проумее, че тя е направила всичко възможно, за да спаси брака си, но... явно без успех. Мадона е имала много по-млади от нея гаджета и познава много добре начина им на мислене. Тя е на мнение, че Аштън не е достатъчно зрял за Деми и че тя трябва да си намери мъж, който да отговаря на нейното интелектуално и емоционално ниво”, разки близък приятел на поп кралицата.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия