Лейди Гага осиновява индийче?

Ексцентричната звезда Лейди Гага е решила да тръгне по стъпките на  своя кумир от детството - Мадона, както и  на  Брад Пит и Анджелина Джоли, които са се превърнали в емблеми на осиновяването в Холивуд. Лейди Гага смята да създ

2011-11-19 15:21:33
Лейди Гага осиновява индийче?
Ексцентричната звезда Лейди Гага е решила да тръгне по стъпките на  своя кумир от детството - Мадона, както и  на  Брад Пит и Анджелина Джоли, които са се превърнали в емблеми на осиновяването в Холивуд.

Лейди Гага смята да създаде свое семейство като осинови невръстни деца и да осигури качествен живот на хлапета от Третия свят.

Също като Джоли и Брад  Пит, които имат няколко осиновени  деца от бедни райони по света и смятат да вземат още,  гласовитата Лейди  смятала  да се пробва в осиновяването. Е, засега тя щяла да бъде малко по-умерена и като начало искала да види как би се  справила с 1-2 деца, а след това щяла да даде шанс на повече.

Близки до певицата твърдят, че тя още от малка е имала мечта да бъде осиновител и все повтаряла, че на този свят има мисия, която трябва да изпълни.  Сега била все по-уверена в това и смятала, че по този начин ще се отблагодари на Господ за успеха си.

Преди няколко месеца щурата блондинка се е пробвала в това поприще, като  е гледала известно време няколкомесечната дъщеря на свои приятели. Гага е успяла да се справи с всички родителски задължения и именно това  я  е накарало  да ускори  реализацията на детската си мечта.

Засега Лейди Гага смятала да осинови индийче и вече е посетила  няколко сиропиталища.
Потърсила е връзки, за да се справи с процедурата и дори се  е свързала  с Брад и Анджи, за да им иска съвети.

Близки до звездата, обаче, твърдят, че Лейди Гага със сигурност ще  вземе и американче, защото не била от тези, които забравят родината си... Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия