София Вергара - посъветвана да намали гръдната си обиколка

Известната с пищния си бюст актриса София Вергара получила съвет от своя мениджър да намали гръдната си обиколка, ако иска да пробие в Холивуд. Още с встъпването в света на шоубизнеса латино звездата, била посъветвана да се отърве от големите

2011-11-19 14:14:12
София Вергара - посъветвана да намали гръдната си обиколка
Известната с пищния си бюст актриса София Вергара получила съвет от своя мениджър да намали гръдната си обиколка, ако иска да пробие в Холивуд.

Още с встъпването в света на шоубизнеса латино звездата, била посъветвана да се отърве от големите си гърди, тъй като никой режисьор на филм няма да я възприема насериозно. Тя обаче не повярвала на думите на мениджъра си и се доверила на майка си, която твърдяла, че Бог ще я накаже, ако направи някакви промени по тялото. В крайна сметка актрисата взела решението да не се подлага на подобна операция.

„Когато се преместих да живея в САЩ, се почувствах много различна от хората там. В Латинска Америка ни учат, че трябва да обичаме телата си такива, каквито са – с пищни извивки и женствени форми”, сподели в свое скорошно интервю Вергара.

„Още в началото на кариерата ми мениджърът ми ме посъветва да намаля бюста си. Когато го чу, майка ми щеше да получи инфаркт. „Бог ще те накаже! Не трябва да променяш тялото си!”, разкрещя ми се тя. Послушах я и не го направих”, допълни още 39-годишната актриса.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия