Джесика Алба се обяви против химикалите в домакинските продукти

Холивудската актриса Джесика Алба се обяви против домакинските продукти, съдържащи вредни химикали. 30-годишната звезда, която е майка на две деца, настоя американските политици да обърнат по-голямо внимание на наредбите, регулиращи съдържаниет

2011-11-17 15:32:58
Джесика Алба се обяви против химикалите в домакинските продукти
Холивудската актриса Джесика Алба се обяви против домакинските продукти, съдържащи вредни химикали.

30-годишната звезда, която е майка на две деца, настоя американските политици да обърнат по-голямо внимание на наредбите, регулиращи съдържанието на опасни вещества в домакинските препарати.

„Наскоро родих второто си дете и мога да ви кажа, че това още повече засили майчиния ми инстинкт и желанието ми да защитя децата си. Това ме накара да обръщам внимание на всеки продукт, който купувам – от играчките и матраците до почистващите препарати”, коментира за “Huffington Post” Алба.

„В момента няма изискване, според което химикалите, които влизат в съдържанието на домакинските препарати, първо да бъдат тествани за безопасност, преди да бъдат разпространени на пазара. Именно това е причината, поради която ние родителите се обръщаме към Конгреса и настояваме за промени в Закона за безопасното използване на химикалите”, допълни още актрисата.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия