Духът на Ейми Уайнхаус се явявал пред Пийт Дохърти

Духът на покойната британска певица Ейми Уайнхаус се явявал вече няколко пъти пред близкия й приятел Пийт Дохърти, който бил дотолкова уплашен от виденията си, че се преместил да живее във Франция, съобщават западните издания. 32-годишният муз

2011-11-16 13:21:44
Духът на Ейми Уайнхаус се явявал пред Пийт Дохърти
Духът на покойната британска певица Ейми Уайнхаус се явявал вече няколко пъти пред близкия й приятел Пийт Дохърти, който бил дотолкова уплашен от виденията си, че се преместил да живее във Франция, съобщават западните издания.

32-годишният музикант споделял със свои приятели, че от юли насам призрачният образ на Уайнхаус се появявал в дома му общо четири пъти – предимно в спалнята му и по отраженията на прозорците късно вечер.

„Той е напълно убеден, че е виждал духа й. Много хора биха си помислили, че виденията му са предизвикани от употребата на наркотици, но той твърди, че е чист”, разкри близък на Дохърти.

Ейми Уайнхаус бе намерена мъртва в дома си в Лондон на 23 юли. Токсикологичните тестове, чиито резултати излязоха в края на октомври, доказаха, че смъртта й се дължи на погълнато голямо количество алкохол. Пийт Дохърти, който беше близък с певицата, когато тя все още беше сред живите, не успя да отдаде последна почит към нея и да присъства на погребението й, тъй като, по негови думи, бил твърде шокиран от кончината й.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия