Дженифър Лопес се среща с танцьор?

Латино дивата Дженифър Лопес е започнала да се среща със свой познат танцьор, гласят най-пресните задокеански клюки. Ако се вярва на слуховете, 42-годишната звезда, която се разведе със съпруга си Марк Антъни през лятото, от няколко седмици наса

2011-11-15 19:11:51
Дженифър Лопес се среща с танцьор?
Латино дивата Дженифър Лопес е започнала да се среща със свой познат танцьор, гласят най-пресните задокеански клюки.

Ако се вярва на слуховете, 42-годишната звезда, която се разведе със съпруга си Марк Антъни през лятото, от няколко седмици насам има връзка с мъж на име Каспър Смарт. Двамата обаче не искали да прибързват и все още държали да не задълбочават взаимоотношенията си.

„Да, двамата се срещат и си прекарват страхотно заедно. Връзката им е в началото си и все още не може да се каже как ще се развият нещата занапред”, коментира близък на латино изпълнителката пред известно американско издание.

Дженифър Лопес се разведе със съпруга си Марк Антъни през юли след 7 години брак. От него тя има две деца – тригодишните близнаци Макс и Ема. По-малко от месец, след като раздялата на брачната двойка бе публично обявена, се появиха слухове, че певицата се среща с 12 години по-младия от нея кубински актьор и модел Уилям Леви, който се снима във видеото към песента й “I’m Into You”. В началото на септември пък името на Лопес беше свързвано с това на актьора Брадли Купър.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия