Леонардо ди Каприо отпразнува благотворително 37-ия си рожден ден

Американският актьор Леонардо ди Каприо отпразнува своя 37-и рожден ден с благотворителен търг, на който присъстваха редица известни личности. Събитието, организирано от холивудския красавец, се състоя в петък вечерта в нощен клуб в Лос Анджел

2011-11-15 11:42:44
Леонардо ди Каприо отпразнува благотворително 37-ия си рожден ден
Американският актьор Леонардо ди Каприо отпразнува своя 37-и рожден ден с благотворителен търг, на който присъстваха редица известни личности.

Събитието, организирано от холивудския красавец, се състоя в петък вечерта в нощен клуб в Лос Анджелис. Негови гости бяха актьорите Робърт де Ниро, Ед Нортън, Бенисио дел Торо, Брадли Купър, Чейс Кроуфорд и Кевин Конъли, британският топмодел Наоми Кембъл и дори бившата приятелка на Ди Каприо – звездата от „Клюкарката” Блейк Лайвли.

Всички те наддаваха за най-различни предмети, подбрани от рожденика и предложени от него в благотворителния търг. Освен това, всички присъстващи на събитието трябваше да плащат питиетата си, за да се събере по-голяма сума за Фондацията на Леонардо ди Каприо. Набраните парични средства ще бъдат използвани за кампании за защита на дивата природа, както и за подпомагане на пострадалите от природни бедствия и осигуряване на достъп до чиста питейна вода за жителите на бедни страни като Хаити.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия