Ужас! Появи се нов смъртоносен наркотик, наречен 'крокодил'

Напоследък Северна Франция е в шок от смъртта на четирима младежи, които са починали след прием на таблетки от новопоявила се  руска дрога, наречена ‘крокодил’.  Наркотикът е наречен още и дезоморфин. Той  се е появ

2011-11-12 17:23:57
Ужас! Появи се нов смъртоносен наркотик, наречен 'крокодил'
Напоследък Северна Франция е в шок от смъртта на четирима младежи, които са починали след прием на таблетки от новопоявила се  руска дрога, наречена ‘крокодил’.  Наркотикът е наречен още и дезоморфин.

Той  се е появил в Русия преди няколко години, а според специалистите, това е най-смъртоносният синтетичен наркотик в света.  Дрогата била  много евтина за произвеждане. Именно това я  прави привлекателна за улични дилъри и за наркомани с ниски финансови възможности.  

“Крокодилът’ се прави от препарати, които могат да се купят от всяка аптека и то без рецепта, а като основна съставка обикновено се използвали широко разпространени обезболяващи.

Тази дрога носи името ‘крокодил’ заради особените симптоми, които причинява на хората, които я приемат.  След приемането на дрогата,  човешката кожа започвала да се лющи и да позеленява като кожата на  студенокръвните влечуги. Според специалистите,  тези, които употребяват наркотика,  като че ли изгниват,  още докато са живи.  По кожата се появяват незарастващи рани, а пристрастените към дрогата  живеят най-много година и половина.

Публикация във френските вестници твърди, че четиримата младежи са починали  от свръхдоза ‘крокодил’. Те били  на възраст от 17 до 25 години.  В полицията  продължават да анализират веществото и клиничните данни на жертвите на смъртоносния ‘крокодил’. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия