Бабата и дядото на Джъстин Бийбър едва свързват двата края

Бабата и дядото на канадския певец Джъстин Бийбър, който тази година оглави класацията на най-печелившите тийн звезди, едва свързват двата края, твърди американският таблоид “National Enquirer”. Въпреки славата и завидното финансов

2011-11-11 22:04:02
Бабата и дядото на Джъстин Бийбър едва свързват двата края
Бабата и дядото на канадския певец Джъстин Бийбър, който тази година оглави класацията на най-печелившите тийн звезди, едва свързват двата края, твърди американският таблоид “National Enquirer”.

Въпреки славата и завидното финансово състояние на прочутия им внук, Джордж и Кати Бийбър живеели в истинска немотия. Недостигът на пари при тях се дължал главно на травма на гърба, която Джордж получил и заради която той станал неспособен да върши работата си. Възрастната двойка започнала да се издържа единствено със скромната заплата на Кати, която работила като вол в една фабрика, намираща се в близост до дома им.

„Кати работи много усилено, за да може двамата с Джордж да свързват някак си двата края. Те се чувстват много наранени от факта, че Джъстин досега не е изявявал желание да им помогне във финансово отношение. Те го обсипваха с грижи и любов, когато беше малък, а сега той не се сеща за тях”, разкри близки на семейство Бийбър.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Ramona
преди 12 години

Ко**ле.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия