Робърт Патинсън излязъл на среща със своя фенка

Британският актьор Робърт Патинсън призна, че е излязъл на среща със своя фенка, която го дебнела пред апартамента, в който той бил настанен, в продължение на 3 седмици. През 2008 г. звездата от „Здрач” прекара няколко седмици в Исп

2011-11-11 21:42:40
Робърт Патинсън излязъл на среща със своя фенка
Британският актьор Робърт Патинсън призна, че е излязъл на среща със своя фенка, която го дебнела пред апартамента, в който той бил настанен, в продължение на 3 седмици.

През 2008 г. звездата от „Здрач” прекара няколко седмици в Испания, където се състояха снимките на драмата „Малко пепел”, в която той играеше главната роля. Именно там актьорът се запознал със своя запалена почитателка, която решил да заведе на вечеря, тъй като бил твърде отегчен и нямало с кого друг да излезе.

„Играх Салвадор Дали в Испания и всеки ден пред апартамента, в който бях настанен, ме чакаше едно момиче. Един ден направо умирах от скука и нямаше какво да правя, затова отидох при нея и я поканих на вечеря. Родителите й бяха собственици на ресторанта, в който тя ме заведе. Оплаквах се от живота си в продължение на два часа, накрая тя ми връчи сметката и повече никога не я видях”, разкри в свое скорошно интервю Патинсън.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия