Албер II и съпругата му опровергават слуховете

Изминаха 6 месеца от  пищната сватба на принца на Монако, Албер II, с  чаровната бивша плувкиня Чарлийн Уитсток.  Най-после  кралската двойка реши да сложи  край на всички сплетни, които се разпространяваха през тези месе

2011-11-11 21:26:12
Албер II и съпругата му опровергават слуховете
Изминаха 6 месеца от  пищната сватба на принца на Монако, Албер II, с  чаровната бивша плувкиня Чарлийн Уитсток.  Най-после  кралската двойка реши да сложи  край на всички сплетни, които се разпространяваха през тези месеци.

Всички си спомняме как Чарлийн ронеше сълзи на сватбата си, а медиите твърдяха, че те не са от щастие.  Говореше се, че  съпругата на принца на два пъти се е опитала да избяга от венчавката си, а по време на медения си месец , двамата младоженци са спали не само в различни спални, но и в различни хотели.

Двойката Грималди най-после се опита да вдигне завесата на своите взаимоотношения.
Чарлийн категорично отрича , че се е опитвала да избяга от сватбата си.  Тя не вижда смисъл да се организира такава пищна двудневна сватба, ако и двамата  младоженци не са я искали.  Принцът пък смята, че  злобните критики към двамата се дължат на ревност и завист на хора, които не са никак доволни, че двамата са  все още заедно.  

Албер смята за абсолютно несправедливи обвиненията, че не обръща достатъчно внимание на съпругата си, защото неговият поглед бил винаги в нея.

Говори се, обаче, че главната жена в живота на принца е неговата майка, холивудската звезда и модна икона  - Грейс Кели, която загина преди години в автомобилна катастрофа и, на която Чарлийн често е оприличавана. Принцът е приятно изненадан, колко хора си спомнят майка му и продължават да я обичат. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия