Хю Грант стана татко на 51

Британският актьор Хю Грант, заклетият ерген, на 51 стана баща.  Майката е 19 години по-младата от него китайска актриса Тинлан Хонг, по-известна като Тин Тин. Дъщеричката на Хю Грант се е родила преди месец, но още щом гръмна новината,

2011-11-11 18:58:16
Хю Грант стана татко на 51
Британският актьор Хю Грант, заклетият ерген, на 51 стана баща.  Майката е 19 години по-младата от него китайска актриса Тинлан Хонг, по-известна като Тин Тин.

Дъщеричката на Хю Грант се е родила преди месец, но още щом гръмна новината, таблоидите и от двете страни на Атлантика се конкурираха да научат подробности  за щастливото събитие.

И така, разбра се, че звездата от ‘Четири сватби и едно погребение’  е имал краткотрайна връзка с китайката, бебето не е било планирано, но пък актьорът е много щастлив и твърди, че ще подкрепя майката и детето.

Бебето се нарича Джесика и е родено на 26 септември в лондонска частна клиника. Таткото не е присъствал на раждането поради ангажименти, но  на следващия ден е посетил двете дами в клиниката.

Хю Грант вече е купил за майката и за малкото си момиченце къща за 1,1 милиона паунда, която е разположена в  близост до неговото жилище в тузарския квартал Фулън.

Актьорът и китайската емигрантка Тин Тин са се запознали миналата година,  започнали да излизат  през януари т.г., но през април вече били разделени и оттогава са се виждали само няколко пъти.

Заклетият ерген Хю Грант досега е имал 13-годишна връзка с актрисата Лиз Хърли, която двамата прекратиха през 2000 година, но си останаха приятели. След това той имаше връзка и с милиардерката Джемима Кан, но романът им приключи през 2007 година. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия