Кристен Стюарт позира за Vogue

Звездата от "Здрач", Кристен Стюарт, специално се снима за корицата на ноемврийското издание на списанието Vogue за Италия, което се намира вече на пазара. В интервю тя споделя за хората около нея, за шегите, за дрехите и за това как под

2011-11-09 15:16:54
Кристен Стюарт позира за Vogue
Звездата от "Здрач", Кристен Стюарт, специално се снима за корицата на ноемврийското издание на списанието Vogue за Италия, което се намира вече на пазара.

В интервю тя споделя за хората около нея, за шегите, за дрехите и за това как поддържа формата си. 

"Обичам да нося дрехи, които подчертават женствеността ми. Харесвам също, когато съм си  вкъщи да съм с удобни дрехи, без значение какви са, просто да се чувствам добре в тях." - казва актрисата в интервюто за списанието.

На въпроса за актьорската й кариера и за философията в киното Кристен казва следното: "Не съм от тези актриси, които се приготвят маниакално за някоя роля. На снимачната площадка правя това, което трябва да се направи, ден след ден. Ако се налага да импровизирам, правя го."

На 18 ноември ще бъде премиерата на филма "The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1" в България с участието на Кристен Стюарт.

Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия