Джъстин Бийбър забелязан в гей клуб в Белфаст

Канадският певец Джъстин Бийбър бе забелязан да се забавлява в гей клуб в иралндския град Белфаст след церемонията по връчването на европейските музикални награди на MTV. Младият изпълнител успя да грабне две от престижните статуетки, след кое

2011-11-08 21:32:03
Джъстин Бийбър забелязан в гей клуб в Белфаст
Канадският певец Джъстин Бийбър бе забелязан да се забавлява в гей клуб в иралндския град Белфаст след церемонията по връчването на европейските музикални награди на MTV.

Младият изпълнител успя да грабне две от престижните статуетки, след което отпразнува успеха си на партито, организирано от музикалната телевизия в хотел „Европа”.

Ако се вярва на слуховете, малко по-късно в неделя вечерта Бийбър и приятелката му Селена Гомес се почувствали отегчени от празненството и решили да се разнообразят като посетят един от най-известните гей клубове в Белфаст, където стояли до ранни зори.

Според мнозина обаче истинската причина за посещението на нощното заведение от 17-годишния певец е опитът му да разсее общественото внимание от наскоро разразилия се скандал с негова фенка, която твърди, че има дете от него след кратък секс в бекстейджа след един от концертите му в Лос Анджелис.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
SoCool
преди 12 години

Бобъре - излагаш се!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия