Брус Уилис разплакал Аштън Къчър

Холивудският актьор Брус Уилис, който беше женен за Деми Мур в продължение на 13 години, разплакал Аштън Къчър по време на срещата им в ресторант в Лос Анджелис по-рано тази седмица. Звездата от „Умирай трудно” звънял всеки ден на К

2011-11-06 16:28:27
Брус Уилис разплакал Аштън Къчър
Холивудският актьор Брус Уилис, който беше женен за Деми Мур в продължение на 13 години, разплакал Аштън Къчър по време на срещата им в ресторант в Лос Анджелис по-рано тази седмица.

Звездата от „Умирай трудно” звънял всеки ден на Къчър по телефона и настоявал двамата да се видят на четири очи. Колкото и да отлагал, в крайна сметка актьорът от „Двама мъже и половина” склонил да се срещне с Уилис.

„Брус беше наистина много вбесен. Макар с Деми да не са заедно от много време, той все още се интересува от нея и иска тя да е добре. Когато разговаряли, Аштън се опитал да измисли някакво глупаво оправдание, но Брус набързо го скастрил. Накрая Аштън започнал да плаче като малко дете и го помолил за прошка”, разкри източник, близък до 56-годишния актьор.

Брус Уилис и Деми Мур се ожениха през 1987 г. и имат три дъщери. Двамата се разведоха 13 години по-късно, без обаче да споменават причината за раздялата си. През 2005 г. актрисата се омъжи за значително по-младия си колега Аштън Къчър, който бе хванат в изневяра през септември навръх годишнината от сватбата им.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия