Хора с различна сексуална ориентация се нахвърлиха върху Кели Озбърн

Редица активисти от най-различни организации за защита на правата на хората с различна сексуална ориентация се нахвърлиха върху Кели Озбърн заради неин коментар по повод на бившето й гадже, изневерило й... с травестит. В интервю за британското

2011-11-06 15:35:16
Хора с различна сексуална ориентация се нахвърлиха върху Кели Озбърн
Редица активисти от най-различни организации за защита на правата на хората с различна сексуална ориентация се нахвърлиха върху Кели Озбърн заради неин коментар по повод на бившето й гадже, изневерило й... с травестит.

В интервю за британското издание на сп. “Glamour” дъщерята на рок легендата Ози Озбърн заяви, че се чувства истински огорчена от измяната на приятеля й с „мацка, която има пенис между краката си”. Освен това, Кели не спести някои обидни думи към хората с различна сексуална ориентация, с което успя да предизвика гнева им.

Разбира се, не след дълго, осъзнала грешката си, 27-годишната звезда побърза публично да се извини, като призна, че не се е изразила правилно. Тя заяви, че няма нищо против хомосексуалистите и травеститите, както и че дори има много такива приятели, които наистина обича и уважава.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия