Внимание! Ученички крадат дрехи от големите магазини

Тийнейджърки вършеят из МОЛ-овете и крадат дрехи, алармират от полицията. В София за последните два дни са заловени 5 момичета. Две  15-годишни крадли са опитали да свият къси панталонки от магазин в бул. ‘Витоша’, като в пробн

2011-11-03 18:12:15
Внимание! Ученички крадат дрехи от големите магазини
Тийнейджърки вършеят из МОЛ-овете и крадат дрехи, алармират от полицията. В София за последните два дни са заловени 5 момичета.

Две  15-годишни крадли са опитали да свият къси панталонки от магазин в бул. ‘Витоша’, като в пробната счупили устройството, което маркира дрехата. На изхода, обаче, били спипани от полицаи, които ги следели през цялото време.

По-рано други три момичета били заловени в столичен МОЛ. Те били забелязани от управителката на един от магазините  с крадени връхни дрехи, облечени върху техните.
След като ги пипнали, било установено, че преди това те са откраднали тениски и дънки от съседен  магазин.  След като дали обяснения в Детската педагогическа стая, тийнейджърките били предадени на родителите им.  И трите са от кв. ‘Дружба’ в столицата.

Напоследък е доста честа практика хлапачки да крадат дрехи от големите магазини и да остават неразкрити, защото навличат дрехите една върху друга и така се измъкват.  По-опитните пък  си носели фолио,  с което увивали устройството за маркиране  и така то не пищяло на изхода...  
Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия