Брад Пит и Дженифър Анистън – водещи на Оскарите?

Холивудските звезди Брад Пит и Дженифър Анистън имат предложение да бъдат водещи на предстоящата церемония по връчването на Оскарите, която ще се проведе през февруари на 2012 г. Идеята да събере на едно място двете знаменитости, които се разв

2011-11-03 13:18:29
Брад Пит и Дженифър Анистън – водещи на Оскарите?
Холивудските звезди Брад Пит и Дженифър Анистън имат предложение да бъдат водещи на предстоящата церемония по връчването на Оскарите, която ще се проведе през февруари на 2012 г.

Идеята да събере на едно място двете знаменитости, които се разведоха през 2005 г. след шест години брак, е на техния общ приятел Брет Ратнър, който е нает да организира бляскавото шоу.

„В момента и двамата обмислят предложението. Брет знае, че да събере отново заедно Брад и Дженифър, макар и само като водещи, ще превърне церемонията в едно от най-коментираните събития на годината”, коментира за британското сп. “Now” източник, запознат със ситуацията.

Не е ясно обаче как настоящата половинка на Брад Пит – Анджелина Джоли, която отглежда заедно с него шестте им деца, би приела една подобна изява на своя възлюбен заедно с бившата му съпруга.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия