Жизел Бюндхен живеела в бедност

Бразилската красавица Жизел Бюндхен, която в момент е сред най-богатите супермодели в света, е изживяла цялото си детство в бедност и постоянни лишения. В свое скорошно интервю 31-годишната звезда разказа повече за живота си преди славата и па

2011-11-03 12:52:23
Жизел Бюндхен живеела в бедност
Бразилската красавица Жизел Бюндхен, която в момент е сред най-богатите супермодели в света, е изживяла цялото си детство в бедност и постоянни лишения.

В свое скорошно интервю 31-годишната звезда разказа повече за живота си преди славата и парите, който далеч не е бил толкова лесен, колкото на много други от нейните връстници.

„Бяхме шест момичета и спяхме на двуетажни легла. Със семейството ми живеехме в къща само с две спални. Всеки път, когато някой искаше да си вземе душ, наставаше истинска надпревара. Понякога се налагаше да влизаме заедно в банята, за да пестим от сметките за вода”, разкри манекенката.

Въпреки лишенията в детството си, обаче, тази година Жизел Бюндхен и съпругът й – куотърбекът Том Брейди, бяха обявени за най-богатата светска двойка. През следващите няколко месеца се очаква 31-годишната красавица да се превърне в първия супермодел в света, натрупал със собствени усилия състояние в размер на 1 млрд. долара.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия