Очаквайте посмъртния албум на певицата Ейми Уайнхаус

Няколко месеца след смъртта на Ейми Уайнхаус на музикалния пазар ще се появи албум, в който ще има нечуван материал. Той ще се казва "Лъвицата : Скрити съкровища" и ще бъде пуснат в продажба на 5 декември. В албума има песни, които не са

2011-10-31 23:50:18
Очаквайте посмъртния албум на певицата Ейми Уайнхаус
Няколко месеца след смъртта на Ейми Уайнхаус на музикалния пазар ще се появи албум, в който ще има нечуван материал. Той ще се казва "Лъвицата : Скрити съкровища" и ще бъде пуснат в продажба на 5 декември.

В албума има песни, които не са видели бял свят, няколко нови композиции на певицата и алтернативни версии на съществуващи класически произведения. Най-интересните парчета са едно, което е записано, когато Ейми е била зависими от хероина и едно, което документира връзката й с бившия й съпруг.

От всеки албум ще се отделя малко над едно евро, като приходите ще отидат за Фондацията "Ейми Уайнхаус", която бе основана от баща й, за да бъдат подкрепяни младите хора, които са зависими от наркотиците.

Певицата си отиде от този свят на 23 юли, след дълга и неуспешна борба с алкохола и наркотиците. Нейният албум "Back to Black" стана най-продаваният за 21-ви век. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия