Силвия Кацарова ще съди "Шоуто на Слави"

Певицата Силвия Кацарова има намерение да съди "Шоуто на Слави". Тя определено не харесва идеята да бъде осмивана пред цяла България за това, че е минала под венчилото за втори път. След конкретна реплика от страна на Виктор Калев естрад

2011-10-30 02:48:15
Силвия Кацарова ще съди
Певицата Силвия Кацарова има намерение да съди "Шоуто на Слави". Тя определено не харесва идеята да бъде осмивана пред цяла България за това, че е минала под венчилото за втори път.

След конкретна реплика от страна на Виктор Калев естрадната певица решила да се консултира с адвоката си.

Актьорът изиграл скеча си, като през цялото време водещият на предаването Слави Трифонов се смял с цяло гърло. Разказът, измислен от сценаристите, бил следният - Силвия Кацарова си гледала на турско кафе и забелязала на дъното на чашата банкнота от сто евро. По време на нейния меден месец дъщеря й Теди й позвънила и й казала, че е най-добрата майка на света. В този момент Силвия я прекъснала с думите "Теди, стига с тези комплименти, кажи ми колко да му искам".

Именно този скеч накарал певицата да се свърже с адвоката си. Из някои вестници и списания се пише, че Силвия Кацарова е със съпруга си заради високите му приходи. Тя има намерение да съди "Шоуто на Слави" за уронване на престижа й. Истината е, че двамата са се запознали преди 30 години, тогава се харесали, но пътищата им се разминали. Ето, че години по-късно, те се срещат отново и любовта им пламва.

И все пак е истина, че съпругът й е богат - той има имоти във Виена, резиденция на Черно море, луксозна къща в Бояна и вила в Алпите. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия