Салма Хайек вае фигура със специален витаминозен сок

Холивудската звезда Салма Хайек призна, че е изваяла перфектната си фигура с витаминозен сок, който дори 4-годишната й дъщеря Валентина обожава. Въпреки че вече е на 45 години и е раждала, красавицата все още може да се похвали с перфектно тял

2011-10-29 16:12:35
Салма Хайек вае фигура със специален витаминозен сок
Холивудската звезда Салма Хайек призна, че е изваяла перфектната си фигура с витаминозен сок, който дори 4-годишната й дъщеря Валентина обожава.

Въпреки че вече е на 45 години и е раждала, красавицата все още може да се похвали с перфектно тяло. Според нея, това се дължи на специалния сок, който тя си приготвя и който я пречиства и я стимулира да се храни по-здравословно.

„Когато съм подложена на стрес, ям много. Никога не съм си падала по диетите и не помня да съм спазвала сериозно някакъв хранителен режим. Веднъж обаче прочетох в едно списание рецепта за страхотен сок, пълен с витамини, който ми помага да пречистя организма си и който ме стимулира да се храня по-здравословно. Той ме кара да се замисля за това какво правя с тялото си и в крайна сметка да обърна повече внимание на здравето си”, разкри Хайек.

45-годишната актриса разкри и рецептата за този така чудодеен сок, който си приготвя. За него са необходими 2-3 почистени моркова, една ябълка, половин глава цвекло и четвърт лимон. Продуктите се слагат в сокоизтисквачка, полученият сок се почиства от пяната и по желание се сервира с лед.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия