Пияна шофьорка по прашки вдигна на крак полицията

Чисто гола пияна дама вдигна на крак полицията в Бейнбридж, Охайо. Почти всички полицейски патрули станали част от преследването на жената-беглец в началото на октомври. Полицаите направили опит да спрат автомобила, който се движел с доста километ

2011-10-28 22:14:45
Пияна шофьорка по прашки вдигна на крак полицията
Чисто гола пияна дама вдигна на крак полицията в Бейнбридж, Охайо. Почти всички полицейски патрули станали част от преследването на жената-беглец в началото на октомври.

Полицаите направили опит да спрат автомобила, който се движел с доста километри над допустимата скорост. Униформените пуснали сирените, но вместо колата да спре, тя вдигнала от 110 до над 200 километра в час.

Имало няколко неуспешни опита шофьорът да бъде спрян, преди полицаите да решат да поставят шипове на пътя, които спукали две от гумите на автомобила. Колата спряла и когато шофьорът излязъл от нея, униформените останали изненадани като видели чисто гола жена.

Пияната дама била облечена доста оскъдна - само по прашки - и направила няколко опита за бягство, преди да бъде хваната и насила накарана да се облече. Жената е арестувана и обвинена в шофиране в нетрезво състояние, непристойно поведение и съпротива при арест. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия