Жан Клод ван Дам се озова мъртво пиян в люлинско заведение

Няма българин, който да не знае, че Жан Клод ван Дам, Чък Норис, Джейсън Стейтъм и Арнолд Шварценегер са в България за снимките на филма "Непобедимите 2". Но малцина знаят къде се е озовал Жан Клод ван Дам след тежка пиянска нощ. По няка

2011-10-28 00:53:03
Жан Клод ван Дам се озова мъртво пиян в люлинско заведение
Няма българин, който да не знае, че Жан Клод ван Дам, Чък Норис, Джейсън Стейтъм и Арнолд Шварценегер са в България за снимките на филма "Непобедимите 2". Но малцина знаят къде се е озовал Жан Клод ван Дам след тежка пиянска нощ.

По някаква случайност звездата отишъл в Bar & dinner Snake, който се намира в столичния квартал Люлин. Очевидци на случилото се разказват техните версии, които на места се припокриват. Коментарите от най-сигурните свидетели са, че актьорът искал да се докаже като мъж и пил цяла нощ с непознати, като по някое време загубил часовника си.

Рано сутринта в заведението влязла голяма компания, състояща се от близо десет човека. Барманът и сервитьорките останали без думи, когато видели, че там е и Жан Клод ван Дам. Шумната компания се настанила в едно от сепаретата и си поръчала водка с натурален сок.

Малко преди работа, служителите, които работят в сградата на Киров, отишли в заведението, за да изпият сутрешното си кафе. Там те заварили развеселената компания, като в центъра на събитията бил самият Жан Клод ван Дам. Той бил във видимо добро настроение, снимал се с всички желаещи и общувал с останалите, въпреки че малцина от тях знаели английски.

В заведението се появил и самият Киро Киров, който се здрависал с актьора и седнал с него на една маса да си поговорят. Белгиецът му предложил да се видят някой път на вечеря и оставил листче с телефонния си номер. Киров от своя страна му подарил статуетка на един от фирмените бикове. Бизнесменът твърди, че актьорът се държал прилично.

Оказало се, че младежите, които придружавали Жан Клод ван Дам, са от Люлин и явно се запознали с него в някоя дискотека. Едно от тях се обзаложило със звездата, че може да го бие на канадска борба, спечелил и в замяна актьорът му дал своя часовник. Той обаче бил прекалено пиян и малко по-късно забравил какво се случило и решил, че е станал жертва на грабеж.

Именно заради това рано сутринта в Bar & dinner Snake избухнал скандал между актьора и останалите от компанията. Той не продължил дълго, но явно е бил достатъчно разгорещен, защото Жан Клод ван Дам счупил няколко стъкла и част от посудата. Малко след това той се успокоил и решил, че е време да се прибира. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия