В Бразилия арестуваха Гълъбин Боевски с 9 кг кокаин

Гълъбин Боевски - олимпийският шампион по вдигане на тежести, е бил арестуван в понеделник на летището ‘Гуарульос’  в Сао Пауло, Бразилия,  преди полета си за България,  с 9 килограма кокаин. Боевски е придружавал св

2011-10-27 17:43:26
В Бразилия арестуваха Гълъбин Боевски с 9 кг кокаин
Гълъбин Боевски - олимпийският шампион по вдигане на тежести, е бил арестуван в понеделник на летището ‘Гуарульос’  в Сао Пауло, Бразилия,  преди полета си за България,  с 9 килограма кокаин.

Боевски е придружавал своята дъщеря Сара, която участвала в международен турнир по тенис.

Дрогата била открита в  трите куфара на  шампиона от игрите в Сидни’2000.  Боевски е останал в ареста, а дъщеря му е била  пусната да се прибере в България.  Срещу бившия тежкоатлет е повдигнато обвинение. Според адвокати, ако бъде осъден, има реална  опасност той да получи над 10 години затвор.

Това не е първото провинение на Боевски. Той напусна щангите, след като бе наказан за употреба на допинг.  Синът му, Пол, който сега е на 18 г. , също се забърка  в скандал, след като се простреля   с газов пистолет, който беше занесъл в училище.  За инцидента, Боевски обвини учителите, но не и сина си.

Боевски в момента притежава няколко фитнес центъра и внася хранителни добавки. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия