Принц Хари се задява със сервитьорка

Британският принц Хари се задява със сервитьорка от нощен клуб в Сан Диего, Калифорния, съобщават клюкарските издания. Ако се вярва на слуховете, принцът се запознал с 26-годишната Джесика Доналдсън преди около две седмици, когато той имал възмо

2011-10-26 18:52:46
Принц Хари се задява със сервитьорка
Британският принц Хари се задява със сервитьорка от нощен клуб в Сан Диего, Калифорния, съобщават клюкарските издания.

Ако се вярва на слуховете, принцът се запознал с 26-годишната Джесика Доналдсън преди около две седмици, когато той имал възможността да се порадва на един уикенд почивка от интензивния тренировъчен курс за пилоти, който се провежда във военновъздушната база “El Centro”.

Клюките гласят, че още в нощта на запознанството им Хари и Джесика си разменили няколко целувки на балкона на луксозното заведение, в което той бил с негови приятели. През следващата седмица двамата се срещнали още два пъти на обяд в ресторант, който предлагал невероятна гледка към морето.

Връзката на принца със сервитьорката обаче все още не е официално потвърдена. Не е ясно и как тя би се възприела от останалите членове на кралското семейство. Приятели на Хари от тренировъчния курс за пилоти обаче разкриват, че той изглежда наистина здраво хлътнал по Джесика.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия