Деми Ловато се върна при бившия си

Американската певица и актриса Деми Ловато се е събрала отново с бившия си приятел Уилмър Валдерама, гласят последните задокеански клюки. Ако се вярва на слуховете, 19-годишната изпълнителка и 31-годишният актьор се появили заедно на парти в Л

2011-10-25 12:55:37
Деми Ловато се върна при бившия си
Американската певица и актриса Деми Ловато се е събрала отново с бившия си приятел Уилмър Валдерама, гласят последните задокеански клюки.

Ако се вярва на слуховете, 19-годишната изпълнителка и 31-годишният актьор се появили заедно на парти в Лос Анджелис в събота вечерта. Именно там те категорично доказали на всички, че отново имат връзка.

„Двамата се целуваха цяла нощ, държаха се за ръцете и наистина се забавляваха в компанията си. Те бяха постоянно заедно и определено искаха да покажат на всички, че отново се срещат”, разкри пред сп. “Life & Style” очевидец, присъствал на партито.

Ловато и Валдерама започнаха да се срещат в края на миналата година. През това лято обаче двамата сложиха край на връзката си заради голямата разлика в годините си и съвсем различния си начин на живот. Изглежда обаче те все пак са преосмислили взаимоотношенията си и са решил и да си дадат още един шанс, въпреки възрастовата разлика.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия