Въпреки сериозните проблеми, които има в семейно отношение, холивудският актьор Аштън Къчър няма да си взима почивка и ще продължи работата си по сериала „Двама мъже и половина”.

В края на септември стана ясно, че 33-годишният красавец е изневерил на съпругата си Деми Мур, при това навръх годишнината от сватбата им. Ако се вярва на слуховете, Къчър по всякакъв начин се опитвал да спаси брака си, въпреки своята забежка, но неговата любима била непреклонна и вече дори разговаряла с адвокати, тъй като възнамерявала да подаде молба за развод.

Въпреки тези проблеми обаче, Къчър все още не е поискал за известно време да се оттегли от снимачната площадка, за да се опита да спаси брака си.

„Продуцентите на „Двама мъже и половина” много добре знаят как подобно нещо може да повлияе на заснемането на сериала. Аштън обаче е истински професионалист. Той не позволява напрежението, което изпитва, да пречи на работата му и това е нещо, за което всички му се възхищават”, разкри човек от снимачния екип на ситкома.
Автор: Илиана