Скарлет Йохансон и Джоузеф Гордън-Левит – новата холивудска двойка?

Холивудската актриса Скарлет Йохансон и колегата й Джоузеф Гордън-Левит са най-новата звездна двойка, коментира се усилено зад Океана. Според слуховете, двете знаменитости започнали да се срещат преди около месец и в момента са наистина много

2011-10-20 13:58:39
Скарлет Йохансон и Джоузеф Гордън-Левит – новата холивудска двойка?
Холивудската актриса Скарлет Йохансон и колегата й Джоузеф Гордън-Левит са най-новата звездна двойка, коментира се усилено зад Океана.

Според слуховете, двете знаменитости започнали да се срещат преди около месец и в момента са наистина много щастливи заедно. Миналата седмица двамата били забелязани заедно в Ню Йорк. Очевидци твърдят, че те демонстрирали топлите си взаимоотношения пред погледа на хиляди случайни минувачи, без да се притесняват, че могат да бъдат разпознати.

„Те се целуваха пред всички и изглеждаха наистина щастливи. Прекрасна двойка са”, разкри очевидец за сп. “Us Weekly”.

В началото на годината Йохансон се разведе със съпруга си Райън Рейнолдс. Малко след това тя започна да се среща със значително по-възрастния си колега Шон Пен, с когото сложиха край на връзката си през лятото. В края на юли името на актрисата беше свързвано с това на Джъстин Барта. Слуховете за тях обаче се оказаха неверни.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия