Джон Бон Джоуви отвори благотворителен ресторант

Американският рок изпълнител Джон Бон Джоуви отвори благотворителен ресторант, в който всеки ще може да се нахрани срещу сума, която може да си позволи. Заведението за хранене, което се разпростира на около 100 кв. м. в град Ред Банк, щата Ню

2011-10-20 13:44:42
Джон Бон Джоуви отвори благотворителен ресторант
Американският рок изпълнител Джон Бон Джоуви отвори благотворителен ресторант, в който всеки ще може да се нахрани срещу сума, която може да си позволи.

Заведението за хранене, което се разпростира на около 100 кв. м. в град Ред Банк, щата Ню Джърси, е създадено изцяло със средства на благотворителната фондация на 49-годишния певец и музикант, основана през 2006 г.

В ресторанта ще се сервира само здравословна храна, която обаче няма да има точно определена цена. Заведението е предназначено за по-бедните жители на Ред Банк, които ще могат да се насладят на топли и току-що приготвени ястия срещу такава сума, каквато те преценят, че могат да отделят, или пък срещу заплащане чрез осъществяването на доброволен труд в кухнята или помещението за хранене (работа като помощник готвачи, чистачи или сервитьори).
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия